Hinnakiri ja tellimisankeet

Digiturvalisuse mängud on teaduspõhised digi-, info- ja meediapädevusi arendavad rolli- ja liikumismängud, mille keskmes on nende laste internetikogemused, kes konkreetses mängus osalevad. Mängude läbiviimiseks sobivad kõik ruumid ning ühtegi ekraani pole vaja. Rohkem infot.

Mängud lasteaias ja 1.-4. klassides

€60

Peateemad: küberkiusamine, valeinfo internetis, digiturvalisus

60€= 45 min mängusessioon ühe grupiga

Grupi suurus kuni 26 last

Mängusessioon kestab 45 min

Digiturvalisuse mänguline kursus koolieelikutele

€15/laps

Lasteaias 5-7aastaste rühmas läbiviidav mänguline digiturvalisuse kursus annab koolieelikutele baasteadmised, mis on vajalikud turvaliseks stardiks veebimaailmas.

4 mängutundi lasteaias

Grupikoolitus haridustöötajatele

€1000

Tartu Ülikooli täiendkoolitus annab ülevaate laste internetikasutusest ning praktilisi nippe ja vahendeid meediaõpetuse mängustamiseks lasteaias ning koolis.

Kokkuleppel tellijaga koolides üle Eesti

Väljastatav dokument: tunnistus.

LAPSEVANEMALE

Kuidas oma lapse kooli või lasteaeda digiturvalisuse mänge tellida?

Võimalus nr 1: kirjutage oma soovist otse e-postile inger@lasteaeg.ee ja andke teada, millisesse kooli või lasteaeda soovite mänge tellida. Tegutseme üle Eesti.

Võimalus nr 2: andke info digiturvalisuse mängude tellimisvõimaluse kohta edasi oma lapse õpetajale. Selleks saate kasutada kirjapõhja (klõpsake siia!), mis annab õpetajale otsuse tegemiseks peamise info.

Kui vanadele lastele mängud mõeldud on?

Digiturvalisuse mängusessioon lasteaedades on mõeldud 5-7-aastastele lastele ja koolides 1.-4. klassi lastele.

Kui kaua mängud kestavad?

Digiturvalisuse mängusessioon kestab lasteaias 30-40 minutit ning 1.-4. klassides toimetame ühe koolitunni ajaraamides, tavaliselt 45 minutit.

Mida mängud lastele õpetavad?

Teemad sõltuvad laste vanusest.

Lasteaed ja 1.-2. klass: privaatsus ja parool, digijalajälg, kuidas internetis ette tulevate ebameeldivate olukordadega hakkama saada (nt mida teha, kui keegi last loata pildistab või filmib; kuidas käituda, kui võõras inimene küsib lapselt pilte või isiklikke andmeid; hirmutav digisisu; eksitavad reklaamid ja internetipettused).

3.-4. klass: kahjulik ja kiuslik internetisuhtlus; loata pildistamine, filmimine ning privaatse info jagamine internetis; valeinfo tunnused ja internetis nähtu kriitiline hindamine.

Digiturvalisuse mängud sünnipäeval

Viime digiturvalisuse mänge läbi ka laste sünnipäevadel, laagrites, suvepäevadel ja mujal, kus on 5a+ vanuses lapsed, kes tahaksid harivas ja mängulises programmis osaleda. Hind: 70€/tund. Kui pidu toimub väljaspool Tartut või Tallinnat, lisandub hinnale 0,35€/KM transpordikulu.

Tellimine on lihtne

+372 53448655

inger@lasteaeg.ee

Leia meid instagramist

Tänan meie kooli õpilaste digioskuste arendamise toetamise eest! Lapsed olid rõõmsameelsed ja koostööaltid. Õpetajate tagasiside on positiivne. Mängud, mida tehti olid põnevad, lapsi motiveerivad ja koostööle kutsuvad. Usun, et koolitus oli lastele kasulik ja tore vaheldus traditsioonilises õppetöös

Konguta Kooli juht Liina Tamm

Digiturvalisuse teemal arutlemine on tänapäeva laste jaoks väga vajalik. Koolitaja Inger sai lastega kiiresti kontakti, juhendamine oli lihtne ja eakohane. 4.b klassi õpilastel oli võimalus kaasa rääkida ja oma arvamust avaldada. Teda kuulasid nii juhendaja kui kaasõpilased. Mängud olid õpetlikud ja võimaldasid palju liikumist.

Võru Kreutzwaldi Kooli õpetaja Eve Jurask

Kasu lastele

Kasu haridusasutusele